Keittiöt

Keittiöt

Keittiöiden valmistaminen on nykyään viety niin pitkälle, että meidänkaltaisten pienten tekijöiden vahvuus on erikoisuuksissa. Valmistamme keittiöitä joka lähtöön, sekä uudis- että remonttikohteisiin. Perus lastulevyrunkojen lisäksi meiltä saa myös massiivipuukeittiöt, kysy tarjousta!

Viilurunkoiset keittiöt

Tänä päivänä ylivoimaisesti suurin osa keittiöistä valmistetaan valkoisesta, melamiinipinnoitetusta lastulevystä. Keittiöön saa helposti ilmettä valmistamalla rungot valkoisen levyn sijasta viilupinnoitetusta lastulevystä. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat koivu-, tammi-, ja pähkinäviilut.

Erikoismittaiset keittiöt

Moniin remonttikohteisiin ei välttämättä kannata laittaa nykystandardien mittaisia kaapistoja, ja suurilta tehtailta tilattuna erikoismitat maksavat enemmän kuin standardimittaiset kaapistot. Me emme pidä kaappeja varastossa, vaan ne valmistetaan tilauksesta.

Tee-se-itse-paketit

Tarjoamme innokkaimmille nikkareille täysin osina toimitettavia paketteja. Rungot, kaapinovet ja tasot toimitetaan osina ja asiakas saa ne rakentaa siitä eteenpäin itse. Tämän toimitustavan etu on sen hinta; työ jää meidän puoleltamme suhteellisen pieneksi, joten asiakas säästää rahaa tekemällä suurimman osan itse.

 

Kuvagalleriaan